Alt-Text

                            Dwingeloo: groenste dorp van Europa 2012!

 

Bed & Breakfast

 

Wilt u genieten van Dwingeloo en de omgeving en daarna n of meerdere nachten bij ons verblijven inclusief ontbijt ? Geen probleem. Onze twee vakantiehuizen worden ook gebruikt als Bed & Breakfast.

 

U kunt heerlijk slapen in onze boxspringbedden en 's morgens genieten van een heerlijk ontbijt met uitzicht op de tuin, onze vijver en de landerijen. Bij mooi weer serveren wij uw ontbijt in de tuin of op het terras. In de gastenruimten kunt u (gratis) thee of koffie zetten of van een (koel) drankje genieten. Op de grote, ruime banken is het mogelijk televisie te kijken of te genieten van n van onze dvd's of boeken.

 

Vakantiehuis I heeft twee Bed & Breakfast kamers. Bent u alleen of met zijn tween dan heeft u de beschikking over de slaapkamer op de begane grond en een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. 

Met drie of vier personen kunt u tevens gebruik maken van de slaapkamer op de eerste verdieping. Deze slaapkamer heeft een naastgelegen badkamer met een toilet en een wastafel. Douchen kunt u dan in de badkamer op de benedenverdieping.  

 

Vakantiehuis II heeft ook twee Bed & Breakfast kamers. U heeft de beschikking over n van de slaapkamers en de badkamer met wastafel, regendouche en bad als u alleen of met zijn tween komt.

Komt u met drie of vier personen dan dient u het toilet en de badkamer te delen.