Alt-Text

Bereikbaarheid

 

Vanuit of via Groningen/Assen

Op de A28 neemt u afrit 29 (bij Spier). Hier staat Dwingeloo al aangegeven. Aan het eind van de afrit gaat u links af. U rijdt dan op de N855 richting Dwingeloo. Ongeveer twee kilometer voor Dwingeloo slaat u rechts af richting Eemster. U volgt de weg totdat u bij een kruising komt. Op de kruising slaat u links af. U rijdt dan door het buurtschap Eemster. U blijft de weg volgen totdat u bij de Nieuwe Smederij bent aangekomen (De Nieuwe Smederij ligt aan de rechterkant).

Vanuit of via Leeuwarden/Drachten

Op de N31 gaat u bij Drachten rechtdoor de N381 op naar Emmen. U passeert onder andere Oosterwolde en Appelscha. U neemt de afrit naar Smilde en Hoogersmilde. Aan het eind van de afrit gaat u rechts af en volgt de Drentsche Hoofdvaart. In Geeuwenbrug gaat u links af de Drentsche Hoofdvaart over en rijdt rechtdoor. Op de Y-splitsing houdt u links aan. Na enige tijd komt u in het buurtschap Eemster. Op de kruising gaat u rechtsaf. U rijdt dan door het buurtschap Eemster. U blijft de weg volgen totdat u bij de Nieuwe Smederij bent aangekomen (De Nieuwe Smederij ligt aan de rechterkant).

Vanuit of via Utrecht, Amersfoort of Zwolle

Op de A28 volgt u deze weg in de richting van Amersfoort, Zwolle en Groningen. Na Staphorst gaat u bij het knooppunt Lankhorst de A32 op richting Meppel en Leeuwarden. Op de A32 neemt u afrit 4 (Havelte en Diever). Aan het eind van de afrit gaat u rechts af. U rijdt via Havelte en Uffelte naar Dieverbrug. In Dieverbrug aangekomen neemt u de eerste afslag op de rotonde. U rijdt over de Drentsche Hoofdvaart en neemt de eerste weg links (deze weg volgt al vrij snel na de rotonde!). U vervolgt deze weg en gaat bij het bord Leggeloo/Eemster links af. U blijft de weg volgen en negeert twee afslagen naar links. U ziet dan aan uw linkerhand een openbare basischool en na ongeveer 250 meter bent u bij de Nieuwe Smederij aangekomen (De Nieuwe Smederij ligt aan de linkerkant).
 
Openbaar vervoer

Reist u via Zwolle dan neemt u op het busstation Meppel Qbuzz bus 20. Op het busstation Dieverbrug stapt u uit.  
Als u via Assen reist dan neemt u op het busstation Beilen Qbuzz bus 235 richting Steenwijk. Op de H.S. Stevensweg in Dwingeloo stapt u uit. U kunt vanaf het busstation Dieverbrug of de H.S. Stevensweg in Dwingeloo lopend naar de Nieuwe Smederij.
Maar u kunt ons ook bellen; wij halen u dan gratis op als u in Dieverbrug of Dwingeloo bent uitgestapt !

Voor meer informatie, tarieven en tijden: www.9292ov.nl