Alt-Text

                          Dwingeloo: groenste dorp van Europa 2012!

 

Vakantiehuis I


Het vakantiehuis ligt aan de achterzijde van de Nieuwe Smederij en kijkt uit op de tuin, de landerijen en een grote vijver. U kunt met maximaal 4 personen in het vakantiehuis verblijven.

De benedenverdieping
Op deze verdieping bevindt zich een grote en ruime woonkamer met open keuken. In de keuken heeft u onder andere de beschikking over een vaatwasser, een combimagnetron, een senseo-apparaat, een koffiezetapparaat, een waterkoker en een koel-vriescombinatie. In de woonkamer is een televisie, stereo en dvd-speler aanwezig.

 

Er is een ruime slaapkamer op de benedenverdieping met twee éénpersoonsbedden met boxspringmatrassen. De badkamer heeft een toilet, een wastafel en een douche. Vanuit het vakantiehuis, op het terras of in de tuin kunt u genieten van het mooie uitzicht, de vijver en de rust.

De bovenverdieping
Boven bevindt zich een tweede slaapkamer met eveneens twee éénpersoonsbedden met boxspringmatrassen. Ook is er een badkamer met een toilet en een wastafel.

Algemeen
In de woonkamer heeft u de beschikking over een grote collectie boeken en dvd’s; daarnaast is er gratis internet aanwezig. Het vakantiehuis wordt verwarmd door middel van vloerverwarming en cv. In de woonkamer is tevens nog een gashaard. Roken in het vakantiehuis is niet toegestaan en helaas huisdieren ook niet.

De huurprijs is inclusief keukenlinnen. Tevens kunt u een handdoekenpakket, een lakenpakket of beide huren. Als u een lakenpakket huurt, worden de bedden voor u opgemaakt. Alle dekbedden zijn éénpersoons dekbedden.

 

In het vakantiehuis zijn een kinderstoel en een kinderbedje aanwezig. 

 

U kunt bij ons een ontbijt voor één of meerdere dagen bestellen. Uw (meegebrachte) fietsen kunt u stallen in onze berging. Voor uw auto beschikken we over een eigen parkeerplaats.