Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over De Nieuwe Smederij

In de prachtige, landelijke en rustige omgeving van Dwingeloo, in het hart van Drenthe, ligt tussen de bomen en velden De Nieuwe Smederij. De Nieuwe Smederij is gebouwd in 1920 en tot het eind van de vorige eeuw was hier een smederij gevestigd. Oude foto’s uit die tijd getuigen nog van het leven zoals dat er vroeger rond de smederij uit moet hebben gezien.

Ons huis ligt aan een mooie klinkerweg omgeven door oude eiken en kijkt uit over de weilanden van het buurtschap Eemster. Achter het huis bevindt zich een grote tuin met vijver en een schitterend uitzicht op de omgeving. Er zijn diverse terrassen en plekken in de tuin om lekker ontspannen te zitten.
Rust, stilte, natuur, vogelgeluiden en een relaxte sfeer bepalen het beeld op deze prachtige plek.

Om ook andere mensen te laten genieten van de mooie omgeving, de tuin en de rust, verhuren we ons achterhuis als vakantiehuis of als Bed & Breakfast voor maximaal 4 personen. Vanaf mei 2011 beschikken we over een tweede, nieuw vakantieverblijf. Dit vakantieverblijf is eveneens geschikt als vakantiehuis of als Bed & Breakfast voor maximaal 4 personen.

Je bent van harte welkom om één nacht, enkele nachten of een langere vakantie op De Nieuwe Smederij door te brengen. Wil je meer informatie over ons?

Neem contact op

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren